overstock-dagen-hofkwartier-den-haag

Het Hofkwartier bruist: het hele jaar door. In elk seizoen kun je genieten van bijzondere, opvallende en leuke evenementen.

Bloemenmarkt Den Haag

bloemenmarkt-grote-kerk-hofkwartier-den-haagRond de Grote Kerk is er elke zaterdag de sfeervolle Bloemenmarkt. Ontdek de kramen met bloemen en vaste planten en snuffel gezellig rond. Bloemen van Jeffrey heeft elke week fleurige snijbloemen van het seizoen.  Of geniet van een warme hartige of zoete crêpe bij de kraam van Krep de la Crêpe.

Voor meer info: Bloemenmarkt Den Haag.

Festival des Primeur

festival-des-primeurs-event-hofkwartier-den-haagHet seizoen start in met het Festival des Primeurs plaats. De modewinkels showen de nieuwste fashion, goudsmeden tonen de laatste trends, en de decorateurs en ateliers geven workshops, Korso Theater neemt de bezoekers mee in hun passie en de salsaschool demonstreert de nieuwste dansen. De koks van het Hofkwartier Den Haag koken de sterren van de hemel met ‘primeurs’ van eigen bodem.  Op de markt met kleine huisjes liggen ‘primeurs’ vanuit de hele wereld.

Voor meer info: Festival des Primeur

Haags Historisch Festijn

Haags Historisch-Festijn koninginnen Paleistuin Paleis NoordeindeBeleef het Den Haag van vroeger op 19 en 20 augustus 2017 tijdens het Haags Historisch Festijn op het Binnenhof, langs de Hofvijver en in de Paleistuin. De geschiedenis van de Graven van Holland in de dertiende eeuw tot het Koningshuis nu wordt in het hart van Den Haag tot leven gebracht. Het evenement is geschikt voor alle leeftijden en de locaties zijn gratis toegankelijk. Haal de plattegrond met informatie op de dag zelf bij het Binnenhof, Nutshuis of Paleistuin.

Voor meer info: Haags Historisch Festijn

Marché Royal

Marche Royal Hofkwartier Den HaagFranser dan Frans is het altijd oktober in het Hofkwartier Den Haag als de jaarlijkse Marché Royal weer wordt gehouden. In de sfeervolle kronkelige straatjes achter Paleis Noordeinde, in de Paleistuin en langs de gracht is het die dag gezellig druk. En hoe kan het ook anders: Marché Royal is, zoals elke jaar, een op-en-top Frans evenement

Voor meer info: Marché Royal.

Intocht Sinterklaas

sinterklaasintocht-den-haagIn november maakt Sinterklaas en zijn gevolg weer z’n officieel entree in Den Haag. De paar kilometer lange stoet doorkruist vanaf Scheveningen heel Den Haag en eindig in het centrum op het Plein.

Voor info: Volg het Hofkwartier op Facebook voor de laatste updates.

Overstock Dagen

overstock-dagen-2016-hofkwartier-den-haag-2In november as. organiseren de ondernemers, winkelier en horecazaken van het Hofkwartier Den Haag weer de jaarlijkse Overstock Dagen. Zij duiken hun kelders en magazijnen in en komen die twee dagen met de leukste producten voor de mooiste prijsjes.

Voor info: Volg het Hofkwartier op Facebook voor de laatste updates.

 

hofkwartier-den-haag-dikens-festivalWintermarkt in Dickens-stijl

De wintermarkt in Dickens-stijl is in december traditioneel de sfeervolle afsluiter van het jaar. Het in ‘Dickens-stijl’ en in ‘wintersfeer’ aangeklede evenement trekt mensen vanuit het hele land.

Voor info: Volg het Hofkwartier op Facebook voor de laatste updates.